به کد یا رقم خاصی که بر روی جعبه یا بدنه دوربین مداربسته ثبت شده باشد، سریال نامبر دوربین مدار بسته می گویند. هر نوع از محصولات اعم از کالاهای الکتریکی یا دیجیتالی از نوع محصولات خودشان، سریال نامبر یا پارت نامبر خود را دارند، که این رقم درج شده روی آنها، فقط مختص به همان کالاست.
کاربرد سریال نامبر دوربین مداربسته
کابرد این سریال که بر روی دوربین مداربسته درج شده است بدین صورت می باشد:
- شما با استفاده از این سریال می توانید جهت بررسی اصل یا فیک بودن، کیفیت دستگاه خود اطمینان حاصل کنید
- با استفاده از این سریال می توانید اطلاعات بیشتری در رابطه با انواع دوربین مداربسته خریداری شده پیدا کنید و با نحوه کار کردن آن نیز آشنا شوید.
نحوه خواندن پارت نامبر دوربین مداربسته
حال که سریال نامبر دوربین مدار بسته را پیدا کردید؛ بهتر است روش خواندن آن را بدانید. برای شروع این کار بهتر است که از سمت چپ به راست هر کدام از حروف را تک به تک بررسی کنیم. هر کدام از اعداد و حروفی که بر روی دوربین درج شده اند، می تواند نشان دهنده قابلیت ها ی دوربین، میزان کیفیت و کارایی را نشان دهند.
برند دوربین مداربسته
در ابتدای سریال نامبر دوربین مدار بسته، اولین دو حروفی که مشاهده می کنید، نشان دهنده برند آن دوربین می باشد. شرکت تولید کننده نام دوربین را به اختصار در آورده و آن را بر روی دوربین ثبت کرده است. این قسمت در تمامی دوربین ها یکسان است. به عنوان نمونه نام اختصاری دوربین داهوا که بر روی تمامی سریال نامبر دوربین مدار بسته داهوا ثبت شده اند به صورت DH می باشد. در برند های دیگر مانند تیاندی به اختصار TC و در دوربین های هایک ویژن DS ثبت شده است.
نوع دوربین مداربسته
در مرحله بعد از برند در سریال نامبر دوربین مدار بسته، نوبت به حروفی می رسد که نشان دهنده نوع و مدل دوربین و همچنین طرز کار آن می باشند. منظور از نوع و مدل دوربین یعنی اینکه آیا اسپیددام، دام، بولت یا مینیاتوری است و در کنار آن این حروف نشان دهنده HAC ( آنالوگ) یا IP ( تحت شبکه) بودن آن است. دانستن این موضوع به شما در نصب دوربین مداربسته تان کمک می کند تا در کدام نقطه دوربین را نصب نمایید.
نام اختصاری دوربین دام و اسپیددام HFW، نام اختصاری دوربین بولت HDW و نام اختصاری دوربین مینیاتوری HUM می باشد. این نوع دوربین هایی که گفته شد، نام اختصاری انگلیسی دارند؛ اما برخی از مدل ها مانند هایک ویژن از اعداد استفاده می کنند. به عنوان مثال هایک ویژن دوربین مدل دام را با عدد 5 نمایش می دهد.
شماره نسل دوربین مدار بسته
بعد از بررسی دو مورد بالا در سریال نامبر دوربین مدار بسته، حال بهتر است شماره های درج شده را بررسی کنید. این شماره ها نشان دهنده این هستند که تقریبا کیفیت دوربین مورد بررسی چقدر است یا به عبارت دیگر این دوربین نسل چندم محسوب می شود. تفاوت نسل اول با دوم بدین صورت است که دوربین نسل دو کیفیت بالاتری نسبت به نسل اول دارد و قدرت دید در شب بالا تری را نیز می تواند حتی بدون نور مادون قرمز داشته باشد. عدد 0 نشان دهنده نسل اول و بهه ترتیب اعداد 1و 2 نشان دهنده نسل دوم و سوم می باشند.
قابلیت WDR در دوربین مداربسته
بعد از شماره نسل در سریال نامبر دوربین مدار بسته عددی 0 یا 1 را می بینید این دو نشان دهنده قابلیت های مهم در دوربین مداربسته می باشند. عدد 0 نشان دهنده استاندارد بودن دوربین و عدد 1 نشان دهنده داشتن قابلیت WDR در دوربین است.
کیفیت لنز دوربین مداربسته
یکی از موارد مهم در بررسی سریال نامبر دوربین، بررسی کیفیت و رزولوشن می باشد. عدد درج شده بر روی دوربین بعد از شماره نسل نشان دهنده میزان مگاپیکسلی است که دوربین دارد. اگر یادداشت شده است که 5، یعنی دوربین شما 5 مگاپیکسلی است.
نوع کیس دوربین مداربسته
یکی از مواردی که در پارت نامبر دوربین مداربسته بسیار حائز اهمیت است، باکس ان می باشد. این مورد را می توانید با دیدن حروف بعد از موارد بالا مشاهده کنید. این حروف از A تا Z هستند که هر کدام نشان دهنده نوع کیس و مدل بدنه دوربین می باشند.
بارکد دوربین مدار بسته کجاست؟
بارکد دوربین مداربسته با سریال نامبر دوربین مدار بسته با یکدیگر تفاوت دارند. شما برای اسکن بارکد دوربین مدار بسته می توانید آن را از روی کارتون دوربین پیدا کنید. این بارکد های درج شده بر روی کارتون با عرض های متفاوت و در موازی یکدیگر قرار گرفته شده اند که هر کدام نشان دهنده یک نکته می باشد. به عنوان مثال از چپ به راست نشان دهنده کد کشور، کد شرکت، کد محصول و کد کنترل می باشد.
سریال نامبر dvr چیست؟
همانطور که در قسمت بالا متوجه شدید، سریال نامبر یا پارت نامبر دوربین مداربسته نشان از قابلیت های فنی دوربین اعم از مقدار پیکسل، نوع دوربین، برند آن، قابلیت هایی مانند WDR و زوم اپتیکال آن دارد. اما سریال نامبر دستگاه دی وی آر کمی متفاوت است.
شما برای پیدا کردن این سریال که شامل تعدادی حروف و اعداد است می توانید آن را بر روی جعبه دستگاه یا بدنه دی وی آر مشاهده کنید. این اعداد و حروف بر روی یک برچسب سفید رنگ که به آن لیبل می گویند درج شده است. اگر برایتان سوال پیش آمد که بارکد دستگاه dvr کجاست بهتر است روی همان جعبه دستگاه را مشاهده نمایید. سریال نامبر دی وی آر از چپ به راست که بخواهید بررسی کنید نشان دهنده:
- مدل سازگاری دستگاه با مدل دوربین مداربسته شما است. شما در زمان خرید دی وی آر یا حتی ان وی آر دقت کنید که آیا این دستگاه با دوربین شما سازگاری دارد یا خیر.
- مورد دوم در بررسی پارت نامبر دستگاه، تعداد کانل ها یا پورت های موجود می باشد. این قسمت نشان می دهد که شما می توانید چند دوربین را به دستگاه متصل کنید.
- مورد سوم جهت بررسی میزان ساپورت دستگاه ضبط کننده با مقدار پیکسل دوربین می باشد. به عبارت دیگر می خواهد بررسی کند که آیا دستگاه تمام ویدیو های ضبط شده توسط همه دوربین ها را نمایش می دهد یا خیر.
- مورد چهارم که بسیار حائز اهمیت است تعداد هارد دستگاه می باشد. این موضوع مهم است زیرا شما باید بدانید که دستگاه قابلیت گنجاندن چه مقدار از حجم تصاویر ضبط شده را دارد.
- مورد آخر بررسی نشانگر خروجی های دستگاه می باشد.
یکی از راه هایی که شما از طریق آن می توانید سریال نامبر دستگاه خود را پیدا کنید، بررسی آن از طریق تنظیمات دستگاه می باشد. از طریق چرخ دنده ای که نشان دهنده تنظیمات در سمت راست است؛ وارد پنل اصلی شوید. سپس در پنجره تنظیمات قسمت list Items را پیدا کنید و بعد از آن تیک گزینه serial NO را زده، سپس با OK تغییر ایجاد شده را اعمال نمایید. بعد از انجام این مراحل شما بر روی دستگاه سریال نامبر آن را مشاهده خواهید کرد. لازم به ذکر است که اگر نتوانستید قسمت list Items را پیدا کنید، از قسمت سرچ ( کادر نارنجی رنگ) استفاده کنید.
درج دیدگاه